Avslappningsprogrammet från www.slappna-av.nu

STRESSRELATERADE SJUKDOMAR OCH BESVÄR ÄR IDAG SVERIGES STÖRSTA HÄLSOPROBLEM.
Högt blodtyck, dåligt immunförsvar, utbrändhet, depression, hjärt- och kärlsjukdomar, magbesvär, muskelvärk, ryggbesvär - alltihop kan relateras till alltför höga stressnivåer i både kropp och psyke.
Stress skapar spänningar i musklerna och i psyket. Spänningarna skapar belastningar. Belastningarna gör Dig så småningom trött, rent av utmattad. Energireserverna krymper. "Batterierna" laddas ur. Både kroppen och själen lider. Det är inte så konstigt att sjukdomar uppstår. Kroppen skriker ju efter vila.

Den vilan är det bara DU SJÄLV som kan ge Dig.

Det är enklare än Du tror - och, om Du själv vill, så ger vi Dig de redskap som Du behöver - EFFEKTIVA AVSLAPPNINGSTEKNIKER. (Läs mer om hur Du nu mer än gärna får prova programmet HELT GRATIS!)

Att kunna slappna av är en naturlig förmåga, som vi alla har. Även Du.
Tyvärr förloras förmågan litet grand, när den inte används tillräckligt ofta. Det kan kännas ovant, svårt och besvärligt och till och med "omöjligt" när Du vill och behöver och försöker. slappna av.
"Jag kan inte slappna av. Det är helt omöjligt." Kanske säger Du samma sak själv, när stressen och spänningarna är som allra värst.
Men Du kan slappna av. Och det enda som Du egentligen behöver göra, är att blåsa liv i förmågan igen. Vad Du behöver är att följa ett enkelt och systematiskt träningsprogram, där Du steg för steg återerövrar Din förmåga att slappna av effektivt, när Du som bäst behöver det. Och det är precis det, som avslappningsprogrammet från www.slappna-av.nu hjälper Dig med.

Enkelt och effektivt kommer Du att få återerövra Din naturliga förmåga till avslappning. Och med den - orken, glädjen och den där riktigt pirrande lusten igen.

 

FYRA ENKLA OCH BEHAGLIGA STEG TILL ETT FRISKARE OCH ÄNNU BÄTTRE LIV.

Avslappningsprogrammet säljs som ett paket innehållande 2 böcker, en teoribok och en övningsbok, samt en CD-skiva med inspelade avslappningsövningar. Vid sidan av detta, så får Du dessutom 2 BONUSPRESNETER. Läs mer om dem längre ner...
Programmet innehåller fyra lektioner. Redan under den första lektionen så kommer Du att känna att Din naturliga förmåga att slappna av börjar på att återvända. Det är en härlig känsla, som också gör det lättare att hitta lugnet igen. (Läs mer om hur Du kan få PROVA DEN FÖRSTA LEKTIONEN HELT GRATIS!)
Varje lektion innehåller både teori och praktiska övningar. Teorin ger Dig de kunskaper, som Du behöver för att få ett ännu större utbyte av de praktiska övningarna. Teorin är lätt att förstå och övningarna enkla att genomföra. Inga förkunskaper krävs, vilket innebär att vem som helst kan genomföra programmet.
Lättvindigt och steg för steg, så kommer Du bland mycket annat att få lära Dig:

- Hur Du sätter igång kroppens egna, naturliga avslappningsprocesser.

- Hur Du slappnar av och tar kontroll över enskilda muskler i kroppen.

- Hur Du använder kroppen mer avspänt och effektivt.
- Hur Du skapar utrymme för tillräckligt med avslappning, vila och återhämtning i vardagen.

- Hur Du kan använda olika metoder för snabbavslappning i stressande vardagsituationer.
- Hur Du hanterar spänningskapande känslor som ilska och rädsla.
- Hur Du skapar en större inre säkerhet.
- Hur Du tar kontroll över både de muskulära och de mentala spänningarna.
- Hur Du fördjupar avslappningen.
- Hur Du utvecklar en metod att nå den där riktigt välgörande djupavslappningen.
- Hur Du överhuvudtaget ökar livsglädjen och orken.

CD-skivan innehåller 4 inspelade avslappningsprogram, med vars hjälp Du leds allt djupare ner i avslappning, behagligt lugn och vila. Steg för steg så utvecklas på så sätt Din förmåga att slappna av mer och mer.
Den delen av träningen medför att Du varje dag, redan från första dagen, får en daglig dos med skön och hälsobefrämjande vila och återhämtning.

Detta väl genomarbetade och väl beprövade avsappningsprogram innehåller:

-2 tryckta pappersböcker med sammanlagt ca. 120 sidor innehållsrik och lärorik text. En lättförståelig teoribok och en övningsbok där Du också ges möjlighet att själv följa upp Din egen utveckling.

-1 CD-skiva med 4 inspelade avslappnings-instruktioner, var och en 12 minuter lång.

Förutom detta innehåller paketet också:

-2 mycket värdefulla BONUSPRESENTER.

 

KÖPBONUS!

Du, som väljer att köpa avslappnings-programmet, kommer att få två värdefulla presenter.

Dels får Du möjligheten att ladda hem ett exemplar av e-boken "Lust för Livet". En bok om hur Du kan förvandla negativ stress till en positiv kraftkälla. Mer information om boken kan Du få genom att KLICKA HÄR!

Dels ges Du möjlighet till en effektiv uppföljning av Din avslappningsträning under ett helt år! Detta sker genom en serie av e-mail, som tjänstgör som påminnare, kusnskapsfördjupare och inspirationskälla även efter att Du har genomfört själva kursprogrammet. Du kommer att få ett mail varje vecka, som stimulerar Ditt sinne och får Dig att för alltid bära med Dig de färdigheter som Du skaffat Dig i avslappnandets konst...

 

KÖPINFORMATION, PRIS OCH KÖPVILLKOR, FÅR DU OM DU

KLICKAR HÄR!

_________________________________________________________________________

PROVA "Avslappningsprogrammet från www. slappna-av.nu"

HELT GRATIS!

Avslappningsprogrammet från www.slappna-av.nu är ett väl beprövat program. Det är enkelt att genomföra och kommer att ge Dig ett förträffligt redskap för ett hälsosammare liv. Det törs vi garantera.

För att Du skall känna Dig helt säker på att Du gör ett värdefullt köp, så erbjuder vi Dig ATT PROVA PROGRAMMET innan Du bestämmer Dig.

Fyll i Dina uppgifter i formuläret till höger, så får Du ett mail med nedladdningsinstruktioner för en e-version av den första lektionen. Du kan sedan vara igång med träningen inom bara någon minut!

Inga köpkrav kommer att ställas om Du efter att ha provat programmet bestämmer Dig för att inte gå vidare till köp.

E-versionen innehåller inte bonuspresenterna.

 
Ja tack, jag vill gärna prova programmet!
Namn:
Emailadress:
 

© copyright Björn Solum, Marbella, Spanien