bright news!!

bright news!!  är ett nyhetsbrev, som sänds ut ungefär varannan vecka helt GRATIS till alla prenumeranter. Breven förmedlar träningstips, värdefulla kunskaper om träningsfysiologi och vardagspsykologi, tankeväckande artiklar och mycket annat som alla intresserade av personlig utveckling kan ha stor glädje av.

Prenumerationen på bright news!! kan självfallet avbrytas när Du själv vill. En speciell länk för detta finns längst ner i varje brev.

Breven sänds ut i HTML format. För de som inte har möjlighet att ta emot e-mail utgivna i detta format, så finns det även en ren textversion. Distributionen sker med hjälp av en s.k. autoresponder, i detta fall www.aweber.com . Jag vill här klart deklarera att de uppgifter, som Du lämnar vid en eventuell prenumeration (namn och e-mailadress) ALDRIG kommer att lämnas ut till tredje part. 

Att prenumerera på bright news!! är väldigt enkelt. Fyll bara i Dina uppgifter i formuläret här nedanför och klicka sedan på SKICKA-knappen, så kommer breven direkt till Din mailbox.

PRENUMERERA DU OCKSÅ PÅ bright news!!

Namn:

E-mail Adress:

Ansvarig utgivare av bright news!!  är Björn Solum. Ytterligare förfrågningar och påpekanden kan skickas direkt via solum@slappna-av.nu.

© copyright Björn Solum, Marbella, Spanien