Boken "Lust för Livet" av Björn Solum

Lust för Livet

Vad vore väl livet utan den där pirrande lusten som ibland griper tag i Dig? Vad vore väl livet utan det där ljuset som tänds och som får Dig att känna att det är livet självt som sjuder och bubblar inombords? Vad vore väl livet utan lustfylld glädje och njutning?

Lust – att göra något, att handla, att skapa något, att leva – är inget som Du bara drabbas av ibland och när ödets nycker tycks falla så. LUST – det skapar Du själv - genom Ditt sätt att hantera det som händer Dig i livet.

 

Välj lust!

Lust och olust står i ett motsatsförhållande till varandra. Detta innebär också att det ena inte kan existera utan det andra. För många är livet en enda lång och okontrollerad dragkamp mellan dessa två ytterligheter.

Att ge lusten en chans är att först göra upp med olusten och sedan att ge fria tyglar åt det som skapar lust. Det är att vända ryggen åt olusten och med öppen famn ta emot det goda som livet och världen erbjuder. Det är att medvetet välja lust istället för olust.

E-boken ”Lust för Livet” av Björn Solum, tar Dig steg för steg igenom en process, som lär Dig att ta kontroll över den så viktiga lusten. Lusten att genomföra saker, lusten att utvecklas, lusten att förändra, lusten att leva. Boken lär Dig att hantera stress, att hantera rädslor, att få tid över, att älska Dig själv, att förändra negativa attityder och förstärka de positiva, att skapa mera glädje i tillvaron. ”Lust för Livet” innehåller 6 lektioner. Var och en med inspirerande och lärorik text blandat med insiktsfulla illustrationer. Varje lektion innehåller dessutom praktiska övningar att tillämpa i Din speciella vardag.

 

All förändring börjar med en tanke.

Ska tanken också leda till en förändring i Ditt sätt att leva, så krävs det handling i Din fysiska verklighet. Det kräver att Du tillämpar det, som Du har lärt Dig i just Din speciella vardagssituation. ”Lust för Livet” ger Dig denna möjlighet. När Du har gått igenom de 6 lektionerna, så kommer Du att ha genomfört en aktiv förändring av Ditt liv. Du kommer att både må och fungera ännu bättre än vad Du gör just nu.

Du kommer att ”ha lust” igen.

 

"Lust för Livet" är en bok i tiden. Det är en bok som ger hopp och glädje i en tid då meningslöshet, tomhet och olust breder ut sig i de svenska hemmen, ofta med ohälsa som följd. Det är en bok som hjälper Dig att återvinna och förstärka tron på Dina möjligheter i livet. 

"Lust för Livet" är en bok som behövs. Det är en bok för Dig.

 

Skaffa Dig ett exemplar av "Lust för Livet" GRATIS!!!

En e-bok variant av "Lust för Livet" ingår som BONUSPRESENT när Du köper "Avslappningsprogrammet från www.slappna-av.nu". Mer information om programmet och de bonuspresenter som Du får när Du köper programmet, kan Du få genom att KLICKA HÄR!

Skulle Du hellre vilja ha en riktig "pappersbok", så kan Du beställa en sådan genom att skicka ett mail till: solum@slappna-av.nu

Priset är 195 SEK + fraktkostnader (50 SEK).

HÄNG MED PÅ VÅR GRATISKURS I STRESSHANTERING!

Mer information får Du HÄR!

© copyright Björn Solum, Marbella, Spanien